Rydning af jern,
maskiner og værktøj

Vi opkøber og afhenter dit jern-, metal- og elektronikskrot

Ejendomsselskabet Dalagervej tilbyder afhentning af alle former for jern- og metalskrot i Midt- og Vestjylland, for eksempel i forbindelse med rydning af erhverv, dødsbo eller konkursbo. Med vores hjælp er du sikret miljøvenlig bortskaffelse af dit skrot, hvad enten det drejer sig om jernaffald, kabelskrot eller elektronik og maskiner. Vi løser opgaver for både private, virksomheder, landbrug og offentlige personer. Lad os om din skrotopgave, hvis du vil sikre dig professionel og effektiv service.

 

Opkøb og afhentning af jernskrot

Vi tilbyder opkøb og afhentning af alle former for jern- og metalskrot samt maskiner og værktøj, eksempelvis i forbindelse med nedrivning af gamle stalde eller gamle industrimaskiner. Har du brug for nedbrydning, nedskæring eller demontering af jernskrottet, så kan vi også assistere i forbindelse med sådanne opgaver. Vi har naturligvis de nødvendige sikkerhedscertifikater til at udføre opgaven, og det er din garanti for, at arbejdet løses sikkert og effektivt.

Udfyld formularen, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud. Vi kontakter dig hurtigst muligt.

hCaptcha

Gratis afhentning af elektronikskrot

Hos Ejendomsselskabet Dalagervej afhenter vi gerne dit gamle elektronikskrot, så du nemt og hurtigt kan sikre dig korrekt og miljørigtig bortskaffelse af det. Helt uden beregning henter vi de gamle computerskærme, laptops, kopimaskiner og andet elektronikskrot, der hober sig op i forbindelse med udskiftning af elektronisk udstyr i virksomheden eller i hjemmet. 


Miljørigtig bortskaffelse af kabelskrot

Vi tilbyder at afhente kabelskrot og sørger i den forbindelse naturligvis for miljørigtig bortskaffelse af skrottet. Det er ofte el-installatører, produktionsvirksomheder og kommunale genbrugsstationer, der har brug for afhentning af kabelskrot, men vi afhenter også gerne kabelskrot for private. Vi henter alle former for kabelskrot, uanset om det drejer sig om kobberkabler, aluminiumskabler, jordkabler, blykabler eller blandede kabler med stik.